Φόρμα Ενδιαφέροντος

Όνομα *

Επώνυμο *

Email *

Δωμάτια

Ενήλικες

Παιδία

Κατοικίδια

 Ναί

Ημερομηνία Άφιξης

Ημερομηνία Αναχώρησης

Ιδιαίτερες προτιμήσεις

Θαλάσσιες εκδρομές

sea excursionΑνακαλύψτε τις ομορφιές του νησιού μας και μέσα από τις μικρές κρουαζιέρες που διοργανώνονται. Συγκεκριμένα υπάρχουν οι εξής επιλογές :

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ – ΑΛΥΚΕΣ

Έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στην παραλία Ναυάγιο ή στις Γαλάζιες Σπηλιές, να απολαύσετε τα ζωντανά χρώματα της Ζακυνθινής ακτογραμμής, να πάρετε το γεύμα σας και να κολυμπήσετε στο λιμάνι Αλυκές.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΒΑΘΥ – ΚΙΟΝΙ

Το «ΜΥΘΟΣ» είναι το μόνο σκάφος που αναχωρεί από την παραλία της Σκάλας και φτάνει στην Ιθάκη σε μία μόνο ώρα. Στην πρωτεύουσα του νησιού, το Βαθύ, θα νιώσετε τη νοσταλγική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί, θα απολαύσετε τον καφέ ή τα ψώνια σας στα όμορφα σοκάκια της παραδοσιακής πόλης. Το επόμενο λιμάνι που επισκεπτόμαστε είναι ένα γραφικό χωριουδάκι, το Κιόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα. Κολύμπι σε δυο πανέμορφες παραλίες.

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ «ΜΙΚΡΟΥ ΜΥΡΤΟΥ»

Κάντε αυτή τη βραδιά την ποιο όμορφη των διακοπών σας. Απολαύστε ένα αξέχαστο barbeque με εκλεκτό φαγητό και άφθονο κρασί. Κολυμπήστε, διασκεδάστε παίρνοντας μέρος στα παιχνίδια μας στην παραλία και ξεφαντώστε με χορό κατά την επιστροφή

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΦΙΣΚΑΡΔΟ – ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ – ΛΙΜΝΟΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ

Επισκεφτείτε το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, το υπόγειο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα πλάι στη λίμνη του Καραβόμυλου. Κολυμπήστε σε δυο πανέμορφες παραλίες.